Most van a legnagyobb esélyed arra...

Mindannyian, köztük bizony Te is azért születtél meg, hogy boldog legyél.
Eljött az ideje, hogy végre mindez valóra is válhasson.

Létezik az Igaz Szerelem, az Igaz Társ!

Most van a legnagyobb esélyed arra, hogy megtaláld a Szerelmed, a lelki társad…
2017. január 16.

Mindannyian, köztük bizony Te is azért születtél meg, hogy boldog legyél.
Eljött az ideje, hogy végre mindez valóra is válhasson.
2017 elhozta Neked azokat az energiákat, amikkel ha megtanulsz tudatosan együttműködni, akkor az életedben egyszer csak egyik pillanatról a másikra valósággá válik mindaz, amiről valaha csak álmodtál.
Ugye Te is szeretnéd megtalálni az Igaz Társad?
Mi más is lehetne életed legfőbb vágya, mint az, hogy valakinek Te legyél az életében a legfontosabb s, hogy feltételek nélkül, önzetlenül szeressenek.

Te, aki most a soraimat olvasod, előfordulhat, hogy már a hitedet is elveszítetted, hogy valaha is megtalálhatod ezt az embert. Nagyon sok levelet kapok Tőletek, amiben leírjátok, hogy belefáradtatok a sok csalódásba és inkább feladjátok.
Többször megkérdezitek, hogy tudok-e segíteni abban, hogy könnyebben és gyorsabban “megtaláljátok” a Nagy Őt!
A válaszom az, hogy Igen!!!
Arra kérlek most Téged, hogy adj még esélyt magadnak. Most semmiképpen nem adhatod fel!
9 év múlva tér csak vissza ismét ez a csodálatos időszak, ami olyan teremtő energiákkal rendelkezik, hogy amit elképzelsz és teszel is érte, az meg is fog valósulni.

Hidd el, ha ismernél Engem, akkor tudnád azt, hogy milyen nagyon nehéz dolgokon kellett az életem során Nekem is átmenni, ami nincs a homlokomra írva. Ezért tudom, hogy bármennyire is legyen most nehéz a lelked és bármennyi probléma is húzza a vállad, őszintén és teljes mértékben megértelek és átérzem a félelmeid és a fájdalmaid.
Soha ne formálj véleményt senkiről csupán külsőségek alapján, hiszen nem tudhatod, hogy mit élt meg. Minden embernek megvan a saját története, kinek kicsit könnyebb, kinek nehezebb.
Nekem azért kellett rengeteg nehéz megtapasztaláson átmennem, hogy ma itt lehessek Veled és az legyen az életfeladatom, hogy segítsek Neked megtalálni az életedben az örömöket, a harmóniát és a teljesség érzését.

Azt kérdeztétek Tőlem, hogy miért vállalom azt, hogy másoknak segítsek, hiszen ez annyira nehéz munka, rengeteg ember problémáját hallgatni.
Azért vállaltam, mert a létező legnemesebb feladat az, ha másokat is hozzásegíthetek ahhoz a varázslatos és szavakkal kifejezhetetlen érzéshez, amit Én nap mint nap megélek.
Rengeteg öröm ér a munkám során, hiszen mindazoktól az emberektől, akiket hozzásegítek a boldogsághoz, napi szinten kapom a sok-sok köszönőlevelet, ami leírhatatlanul jó érzés.
Módszerem segítségével, bárhol is legyen elakadás az életedben, felfedem a blokkjaidat és elhárítjuk az akadályokat az életedből, hogy beléphessen az életedbe az Igaz Szerelem.
De ehhez először meg kell ismerned Önmagad, s tudatos munkába kell kezdened. Ebben fogok segíteni Neked az Önismereti térképpel.

Egyet viszont sose felejts el! Minden, amiről álmodsz, csak akkor válhat valóra, ha a hitedet sohasem veszíted el és a legkeményebb helyzetekben is kitartasz és remélsz.
Másrészt pedig meg kell tanulnod elengedni és lezárni a múltat. Máskülönben esélyed sincs a boldogságra.
Létezik az Igaz Szerelem, az Igaz Társ!
Segítek Neked abban, hogy megtaláld.
Az ember többször is szerelmes lehet élete során, s olyankor hajlamos azt hinni, hogy biztosan az Igazival találkozott. De hidd el Nekem, hogy amikor valóban a megfelelő emberrel találkozol, akit megírtak Neked, akkor nem azt fogod érezni, hogy az Igazit találtad meg, hanem azt, hogy az Igazat, az Igaz társat.
Óriási különbség van a kettő között.

Az Igaz Társ őszinte Veled, akinek olyan tiszta a szeme, a tekintete, hogy szinte az egész lelkét látod a szemeiben. Aki nem hazudik, nem játszik, nem ver át, nem taktikázik, nincsenek játszmái, nem csak kihasznál, nem csak a tested kell neki, hanem Te magad, úgy ahogy vagy testestől- lelkestől-mindenestől. Aki attól a legboldogabb, ha Téged mosolyogni lát és örömet okozhat Neked, mert attól Ő is boldog lesz.
Önzetlen a szeretete, figyelmes Veled, tisztel Téged és büszke Rád. Aki Veled tervezi az életét és élményeket akar átélni közösen, hiszen attól lesz még több és még erősebb, még színesebb és izgalmasabb, folyamatosan megújuló, ugyanakkor sziklaszilárd és kikezdhetetlen szövetség kettőtök között.
Aki bármi is történjék ott áll melletted, s akire bármikor bármilyen körülmények között számíthatsz és soha többé nem érzed magad egyedül és magányosnak ebben az életben.
Akinek egyetlen mosolya, pillantása, közelsége, de pusztán csak a tudat is, hogy Ő létezik és van Neked, elűzi minden bánatodat, ami valaha is ért és egyszeriben értelmet nyer az életed.
Aki a legjobbat, a legelőnyösebb oldaladat hozza ki Belőled, erősít, többnek érzed magad általa és a félelem szó mintha örökre eltűnne a szótáradból.
Mert ketten együtt mindenre képesek vagytok, s nincs semmi és senki aki megállíthatna Titeket.
Aki mellett soha még azelőtt nem tapasztalt nyugalom érzése költözik a szívedbe, lelkedbe….az életedbe. Úgy érzed “hazaértél”, megérkeztél!
Azt érzed, többé nem akarsz elszakadni Tőle, mert Ő a Te másik feled, aki nélkül hiányosnak érzed Magad, hiszen oly sok időn át, egész életedben Őt kerested.
Aki egy személyben a Szerelmed, Lelki Társad, Párod, Barátod, Haverod, Szeretőd, Cinkosod, Férjed v. Feleséged és a gyermekeid Édesapja, Édesanyja.
Aki mellett igazán Nőnek, illetve Férfinak érzed magad.

Boldogság, teljesség, nyugalom, harmónia, biztonság, de közben mégis izgalom, szenvedély, szerelem és egy nagyon mély, szétszakíthatatlan összetartozás érzése járja át a lelked.

Egyetlen életed van, most kell cselekedned!
Ne halogasd, hiszen minden egyes nappal csak idősebb leszel és a lehetőségek nem várnak meg, elszaladnak melletted.
Gyere, vágjunk bele!
Várlak sok szeretettel, hogy a szerelem mihamarabb beköltözhessen a Te életedbe is.

Korábbi bejegyzéseim