Váljak vagy ne váljak?


kiraly-eniko-1500x1000-valjak-vagy-ne-valjak

Úgy érzed, mintha valami már nem lenne a régi köztetek?

Belegondolsz mikor és miért romolhatott el, ki is lehet kettőtök közül a hibás, vajon Te hol és mit hibáztál, de úgy érzed, hogy Te mindent megtettél, mégsem működik úgy ahogy szeretnéd?
Nem érted a párod reakcióit, hozzáállását?
Vajon mi történt Veletek?

Ilyen és ehhez hasonló gondolatok cikáznak a fejedben? Akkor tudd, hogy jó helyen jársz! A megoldás karnyújtásnyira van Tőled.

Tapasztalatom szerint ha valaki eljut odáig, hogy feltegye magának, esetleg másnak ezt a kérdést, akkor egészen biztosan érzi, hogy valami bizony már nincsen rendben.
Komoly okkal teszünk fel ilyen kérdést önmagunknak.

A válás gondolatán egyensúlyozó fél igyekszik tisztán látni és felsorakoztatni érveket és ellenérveket amik a kapcsolat mellett vagy éppen A sellene szólnak. zíved már egészen máshová vágyik, de az eszed még maradna vagy éppen fordítva?

Ha tanácstalan vagy, nem tudod mi is lenne a helyes döntés, akkor fordulj hozzám és segítek Téged kivezetni a dilemmák zsákutcájából egy olyan módszer segítségével, ami kézzelfogható, konkrét megoldást ad a kezedbe.

Újrakezdenéd a pároddal? Megmentenéd a kapcsolatot?

Az első és legfontosabb dolog, hogy őszintén meg tudjátok beszélni, hogy miért is jutott el idáig a kapcsolat. Rengeteg ki nem mondott gondolat, érzelem, félelem és fájdalom maradt rejtve amik egy újrakezdésnél felszínre kell, hogy kerüljenek.

Ilyenkor nagyon sok esetben kiderül, hogy több mindenben is félreértelmeztétek egymás reakcióit. Illetve a másik nagyon fontos tényező, hogy nem is ismeritek igazán a másikat.

Ez az amiben Én segíteni fogok Nektek! Egy olyan elemzést adok a kezetekbe amiből nemcsak saját magatokat, de a párotokat is megismeritek, s onnantól kezdve végre biztos alapokra építhetitek a kapcsolatotokat, ami nem fog többé kisiklani.

Szenvedsz a kapcsolattól?

Nem érted miért nem működik úgy, ahogy kellene? Azt mondja szeret? Mégis bánt, akár szavakkal, akár tettekkel, Te mégsem vagy képes tenni ellene? A lelki fájdalom mellett már szinte fizikai fájdalmat is érzel?

Az Önismereti térkép segít Neked abban, hogy felismerd mi a tanítás a kapcsolatban, miért érkezett a másik az életedbe, működőképes lehet-e hosszú távon, Ő -e az Igazi számodra, vagy egy megoldandó feladatot hordoz magában a kapcsolat, amit felismerve egy óriási tehertől szabadulhatsz meg és elindulhatsz a gyógyulás útján.

Létezik egy olyan elemzés, ami megmutatja számodra, hogy alapvetően mennyi az esélyetek egy hosszútávú boldog párkapcsolatra és, hogy van-e értelme energiát fektetned bele.

Azt is látni fogod, hogy mi a konkrét, valódi oka annak, hogy valami nem megfelelően működik köztetek és rávilágít arra, hogy mit is kell tenned ahhoz, hogy mind ezek megszűnjenek.

Konkrétan megmutatja mindkettőtök személyiségét, adottságait, hiányosságait, erősségeit illetve blokkjait, valamint megoldást kínál a problémák felszámolására.
Egyben megoldókulcsot ad a társadhoz, hogy láthasd mire is vágyik, mire is lenne igazán szüksége ahhoz, hogy boldoggá tehesd és számodra is világosság válik, hogy mi tesz boldoggá Téged.

Segítségével képet kapsz arról, hogy az egyes életterületeken hogyan tudtok egymással együttműködni és, hogy kinek hol is van problémája, megoldandó feladata ahhoz, hogy egy harmonikus, kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatban élhessetek. Vagy éppen szeretettel és békében engedjétek el egymás kezét.

Amit biztosan garantálni tudok, hogy segítségével mindenképpen jó irányba fog elindulni az életed!

Segítek Neked.

További témák, melyeket figyelmedbe ajánlok:

Vedd fel Velem a kapcsolatot és válassz a személyes vagy telefonos konzultáció közül!

Mobilról egy kattintással felhívhatsz:

+36 30 234 65 89

Ha inkább Te hívnál, keress bátran a feltüntetett elérhetőségeim egyikén!