Válás vagy szakítás utáni új élet kezdése, újra talpra állni


kiraly-eniko-1500x1000-valas-vagy-szakitas-utan

Megbántottak? Elvették az Önbizalmad? Úgy érzed teljesen bezárkóztál és szinte félsz újra ismerkedni, nyitni az új felé?

Szomorú vagy? Nem találod a kiutat? Úgy érzed ennél mélyebben már nem is lehetnél?

Teljesen tanácstalan vagy merre is indulj, hogy is folytatódjon tovább az életed? Céltalanná, talajvesztetté váltál? Mintha már semmi sem érdekelne?

Mondták, éreztették már Veled, hogy nem vagy elég jó, hogy nem vagy méltó? Mondták már, hogy Te nem vagy alkalmas párkapcsolatra? Piszkáltak, azzal bántottak folyamatosan, hogy Te mindig mindent rosszul csinálsz és, hogy miért nem nősz már fel? Mindent megtettél, de valahogy mégis úgy érezted, hogy nem felelsz meg a másiknak? Úgy érzed nem vagy elég jó? Ne hidd el!

Ilyenkor érezhetjük úgy, hogy minden összeomlott, kihúzták alólunk a talajt. Pedig az igazi csodákkal teli életed csak most kezdődik el. Bízz a sorsban és legfőképpen Önmagadban.

Az értéked nem csökken attól, hogy valaki nem látja Benned. Ha lelkében a félelmek és fájdalmak dominálnak, Téged is félelemben és fájdalomban akar látni, és ennek megfelelően viselkedik Veled.

Kezdj új életet! Ne hidd, hogy amiben most vagy, egy büntetés. Csak azért érzed nehéznek a helyzeted, mert ellenállsz a változásnak. S, ha a szelíd, gyenge figyelmeztetőjelek Neked már nem elegendőek ahhoz, hogy kilépj egy rosszul működő helyzetből, akkor az élet egyre drasztikusabb formában, de biztosan megoldja, hogy elengedd a görcsös ragaszkodásodat mindahhoz, ami már nem szolgálja a fejlődésed.

Hidd el, hogy minden változás a javadat szolgálja. Minden változás érted történik, hiszen az életed ezzel akarja megmutatni számodra, hogy sokkal többet érdemelsz, hogy igenis lehetsz boldog és élhetsz teljesebb életet.

De ha rajtad múlna, ez talán sosem következne be, mert meglévő félelmeid, önbizalomhiányod megakadályoznának a tovább lépésben.

Minél nagyobb a fájdalom és pofon, annál nagyobb érték lesz számodra a bőség és a béke. Minél magányosabbnak érzed magad, annál nagyobb érték lesz a szerelem.

Te egy egyedülálló csoda vagy, akinek rengeteg értéke van.

Nem számít ha más ezt nem így látta, Te akkor is tudd, hogy mennyit érsz. Sose felejtsd el! Ne hagyd, hogy tündöklő csillogásod megfakuljon, mert nem becsülnek és Te sem becsülöd Magad eléggé.

Ne gyötörd Magad, hisz oly régóta teszed már. Eljött az ideje annak, hogy végre letedd a terheket.

Mikor úgy érzed, hogy legszívesebben feladnád, akkor is mindig ott van Benned a megoldáshoz elegendő erő.

Mit tegyél?

Szabadulj meg minden olyan korlátozó tényezőtől, negatív gondolattól, kishitűségtől, méltatlan kapcsolattól, hátráltató élethelyzettől, amelyek nem szolgálják a fejlődésed.

Hidd el, aki tiszta szívből és feltétel nélkül szeret, nem fog Téged bántani. Ő meglátja azt a kis gyémántot, ami odabent a lelkedben lakozik, s meg fogja érezni, hogy igazán gazdag csak akkor lesz, ha kapcsolódhat Hozzád.

Ne görgesd Magad előtt azt, ami megoldásra vár. Te Magad mindent meg tudsz oldani egyedül is, de ehhez az első és legfontosabb, hogy megismerd Önmagad. Itt az ideje, hogy visszaépítsük az Önmagadba vetett hited…

Soha ne hagyd, hogy más emberek rossz véleménye alapján határozd meg Magad. Csak az érzéseidben Bízz. Az érzéseid mindig megmutatják az irányt. Elsősorban azon embertársaid társaságát keresd, akik pontosan olyannak fogadnak el, amilyen vagy. Ők meglátják Benned a csodát akkor is, ha Te nem látod.

Merj a szíved után menni.

Kezdj el dolgozni Magadon, ez az első legfontosabb feladat. Ismerd meg Önmagad egy olyan módszer segítségével, ami térképet ad a kezedbe a benned zajló folyamatokról, az emberi kapcsolataidról, a munkádról , az egészségedről és sok egyéb más életterületedről, pontosan azért, hogy többé ne tévedj el, és végre a megfelelő irányba indulj el, tele önbizalommal.

Tudatosítsd magadban, hogy sosem vagy egyedül. Legyen akár párkapcsolati, anyagi, egészségügyi vagy egyéb problémád, sose feledd, hogy az élettől csakis akkora nehézséget kaphatsz, amit képes is vagy megoldani. Soha nem pakolnak Rád nagyobb súlyokat, mint amit elbírnál.

Már a napokban elindulhat a változás és beteljesedés az életedben, ha mostantól úgy döntesz, hogy szembenézel a problémáiddal és a félelmeiddel, s mindezek helyett a megoldást választod.

Ne várd a sült galambot, kérlek! Nem létezik!

Ne várd azt sem, hogy valaki más majd megoldja helyetted. Hidd el, hogy amit nem Te oldasz meg, azt még egyszer duplán visszaadja az élet, s akkor még nehezebb lesz.

Ebben segít Neked az Önismereti térkép, ami megmutatja számodra, hogy vajon hol akadtál el, miért kerülsz mindig ugyanabba a helyzetbe, miért nem találod a megoldásokat hiába is próbálkozol; miért nem érzed igazán jól Magad a bőrödben, miért nem találod az utad és életfeladatod, esetleg a párod, miért vonzod a hasonló típusú embereket, miért van párkapcsolati, anyagi, egészségügyi vagy egyéb bármilyen jellegű problémád.

Megmutatja, hogy milyen életterületed van leblokkolva, ami miatt kudarcok érnek, s megadja a megoldást is számodra. Térképet és használati útmutatót kapsz Önmagadhoz, hogy képes legyél magabiztosan és önállóan irányítani az életed egyedül is, amitől Önbizalomra tehetsz szert és elindulhatsz azon az úton, amelyen már senki sem állíthat meg, mert tisztában leszel az adottságaiddal és a hiányosságaiddal, s mindezek tudatában már sikeresen fogod tudni kezelni az életedben lévő különböző szituációkat. A hiányosságaidat erősségekké formáljuk, az adottságaidat pedig még inkább kiemeljük, ezzel is elindítva Téged az álmaid megvalósítása és a siker felé.

Várlak sok szeretettel, hogy elindítsalak az Önbizalom, Magabiztosság, Siker és Boldogság útján!

Kezelések személyesen vagy telefonon is az ország bármely pontjáról.

További témák, melyeket figyelmedbe ajánlok:

Vedd fel Velem a kapcsolatot és válassz a személyes vagy telefonos konzultáció közül!

Mobilról egy kattintással felhívhatsz:

+36 30 234 65 89

Ha inkább Te hívnál, keress bátran a feltüntetett elérhetőségeim egyikén!