Szerelmi háromszögek, esetleg négyszögek? Tanácstalan vagy, hogy kit is válassz?


kiraly-eniko-1500x1000-szerelmi-haromszog

Azon tűnődsz, hogy vajon illik e Hozzád hosszú távon akit megismertél? Több potenciális jelölted is van és nem tudod, hogy kit válassz?

Azon tűnődsz, hogy vajon illik e Hozzád hosszú távon akit megismertél? Több potenciális jelölted is van és nem tudod, hogy kit válassz?
Nem kell tovább emésztened magad, hiszen a “Megoldókulcs a párkapcsolatodhoz” elnevezésű elemzésem segítségével megtudhatod, hogy ki az aki valóban igaz társad lehet az életben.

Lépj ki a mérgező helyzetekből, amik először a lelkedet betegítik meg, később pedig már testi tüneteket is produkálhatnak.
Amíg a figyelmed és az energiáid megosztod és 2 vagy 3 irányba is szórod a fókuszod, addig igazán boldog sosem lehetsz.

Ha érett, felnőtt embernek érzed magad és megfelelő Önismerettel rendelkezel, akkor egyvalaki is elég lesz az életedben, mert tudni fogod, hogy mire van szükséged, mire vágysz az életben, és hogy ki is az, aki ezt megadhatja Neked.

Igazi értékekkel teli kapcsolatot csak úgy tudsz felépíteni valakivel, ha a szerelmi gondolataid csak körülötte és a vele való közös jövőn forognak.

Ha azt mondod, hogy lezártál valamit, akkor legyen is lezárva, mert amíg egy hízelgő múltbeli személlyel bármilyen kapcsolatot is tartasz fent, addig az új kapcsolatodnak és párodnak nem adod meg a kellő tiszteletet, őszinteséget, bizalmat, hűséget, így azt cserébe Te sem várhatod el tőle.
Nehogy azt hidd, hogy a másik ezt nem érzi meg!
S ennek előbb-utóbb az lesz a következménye, hogy bizonytalanságban fogja érezni magát melletted, mert azt hiszi, hogy nem szereted igazán, ha képtelen vagy lezárni a múltat és csak Rá koncentrálni.

Ha egyik kapcsolatból rögtön a másikba lépsz, akkor az újba beleviszed az összes lezáratlan és feldolgozatlan érzelmed, terhet rakva ezzel az új társadra, aki felé irreális elvárásokat fogsz támasztani, mégpedig azt, hogy azonnal tegyen boldoggá, mert ugye Te még szenvedsz a szakítástól, az emlékektől, így azt gondolod, hogy a leggyorsabb és legjobb gyógyír, ha majd azt rögtön valaki begyógyítja!

A rossz hír az, hogy nem fogja begyógyítani, mert a probléma forrása Nálad van, amit Neked saját magadnak kell először begyógyítani, az új társ csak ezután tehet boldoggá!

Az első lépés minden esetben Önmagad és a vágyaid megismerése!
Az Önismereti térképpel ebben fogok segíteni Neked!

Ne őröld magad! Itt a megoldás!
Sok szeretettel várom a jelentkezésed.

További témák, melyeket figyelmedbe ajánlok:

Vedd fel velem a kapcsolatot és válassz a személyes vagy telefonos konzultáció közül!

Mobilról egy kattintással felhívhatsz:

+36 30 234 65 89

Ha inkább Te hívnál, keress bátran a feltüntetett elérhetőségeim egyikén!