Problémák a párkapcsolatodban?


kiraly-eniko-1500x1000-parkapcsolati-problema

Úgy érzed mintha valami már nem lenne a régi köztetek?

  • Belegondolsz hol és mit hibáztál, de úgy érzed, hogy Te mindent megtettél, mégsem működik úgy ahogy szeretnéd?
  • Nem érted a társad reakcióit, a hozzáállását?
  • Vajon mi történt Veletek? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok cikáznak a fejedben?
  • Boldog párkapcsolatra vágysz? De vajon Te mennyire ismered Önmagad?
    Szembe mersz nézni a hibáiddal?
  • Régóta vágysz egy harmonikus és kiegyensúlyozott párkapcsolatra, de mintha nem is értenéd, hogy miért nem alakul úgy, ahogy szeretnéd?

Szakítás, folytatás vagy újrakezdés? Tanácstalan vagy, hogy a megfelelő emberrel élsz?

Szeretnéd Őt igazán megismerni? Tudni azt, hogy vajon mire is vágyik, mi esik jól neki? Mi az amivel boldoggá lehet tenni? Tudni szeretnéd hogyan beszélj vele és vajon hogyan is gondolkodik Ő? Vajon hosszú távon is összeillettetek vagy eleve jövője sem volt a kapcsolatnak?

Talán nem is érted teljes mértékben, hogy miért is indult el a lejtőn a kapcsolatotok? Elbeszéltetek egymás mellett, pedig minden olyan szépen indult? Fura viselkedése, kommunikációja, reakciói lettek? Vagy talán csak korábban ezt nem vetted észre, pedig mindvégig olyan volt? Vajon Önmagatokat mutattátok a kapcsolatban vagy csak az álarcok találkoztak, ami most lehullott? Szeretted volna Őt megérteni, de úgy érzed valamiért nem sikerült? Hibáztat Téged? Esetleg Te saját magadat? Önmarcangolás? Bűntudat? Mi lett volna ha másképpen beszélsz, cselekszel, reagálsz?

A kétely, a megválaszolatlan kérdések és Önmagunk hibáztatása betegségekhez vezet. Ne várd ezt meg! Az életben sokszor van, hogy valami végleg véget ér, ami ellen nem tehetsz semmit.

Viszont azért tehetsz, hogy mindent megérts a történésekkel kapcsolatban, mert csakis így fogsz tudni tanulni belőle, hogy újra ugyanazokat a hibákat ne kövesd el.

S, ha mégis egymásnak szánt Titeket a sors, akkor ne félj.

Hidd el, az Igazit megérzed, s ha nem Ő volt az, akkor érdemes minél hamarabb elengedni, hogy életedben helyet teremts a valódi társadnak.

Minden ember hoz valamit a ” tarisznyájában” otthonról, a családjából.

A szerencsésebbeknek boldog, kiegyensúlyozott gyerekkoruk volt, tele szeretettel, de sajnos nagyon sok embernek ez nem adatott meg.

Felnőttkorban a párkapcsolataidban pedig csak azt tudod nyújtani a másik félnek, amit Te is megkaptál, illetve ha dolgozol magadon, akkor rengeteg hiányosságon tudsz pozitív irányba változtatni.
Ha hiányzott az életedből a kiegyensúlyozott, boldog családi háttér és nem kaptál annyi szeretetet amennyire szükséged lett volna, akkor sajnos előfordul, hogy a kapcsolataidban Te sem fogod tudni, hogy igazán mit is kellene nyújtani a másiknak ahhoz, hogy valóban úgy érezze tényleg biztosan szereted Őt és biztonságban van melletted érzelmileg.

Felnőtt emberként már nem lehet a szülőket hibáztatni azzal, hogy mit nem adtak meg, hanem szembe kell nézni a hiányoságokkal és el kell kezdeni dolgozni rajtuk, mert egyedül a Te felelősséged az, hogy mit hozol ki magadból.

Manapság egy elanyagiasodott, szinte csak a külsőségekre épülő, felgyorsult világban élünk, amiben sok embernek szinte elgondolkodni sincs ideje azon, hogy vajon a párjának mire is lenne szüksége ahhoz, hogy szeretve érezze magát.

Az emberek rohannak a pénz után, hogy egyre több és több legyen, miközben észre sem veszik, hogy a valódi odafigyelést nem adják meg a társuknak.

Pedig lehet, hogy Ő csupán erre vágyik.

Emberség, együttérzés, kölcsönösség, egymásra való odafigyelés, kompromisszum, őszinteség, kommunikáció. Belső értékek, amik nem kerülnek semmibe, mégis a legtöbbet érnek.

Ahhoz, hogy az ember boldoggá tudja tenni a másikat, először saját magában kell rendet tenni.

Mindenkinek vannak előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságai, illetve olyan életterületek ahol nagyon jól megállja a helyét és vannak ahol kevésbé.

A legnagyobb kincs amivel egy pillanat alatt boldogra fordíthatod az életed: a kommunikáció

Abban talán mindannyian egyetértünk, hogy mindenki boldog szeretne lenni. Ehhez elengedhetetlenek a jól működő emberi kapcsolatok, de legalábbis egynek, a párkapcsolatodnak mindenképpen jól kellene működnie, aminek alapfeltétele a jó kommunikáció!

Ahhoz viszont, hogy a köztetek lévő kommunikáció megfelelően működjön, meg kell ismerni a társadat, amire sem az időt, sem az energiát nem szabad sajnálni. Ha igazán szereted a másikat, akkor valóban szeretnéd megérteni azt, hogy mi zajlik benne, mit miért tesz vagy nem tesz, mire vágyik, mitől lenne igazán boldog. Mi az amiben nagyon jó, mi az amiben kevésbé, esetleg mit és hol hibázott és hogyan látjátok mindezeket egymásról, fontos megvitatni és segíteni a másiknak.

Vajon beszélgettél-e már ilyesmikről a pároddal?

Sajnos, manapság a külsőségek olyan jelentős szerepet töltenek be sok ember életében, hogy szinte meg is feledkeznek arról, ami odabent a lelkükben van, s azzal szinte nem is törődnek.

A legfontosabb, hogy még több mindent érjenek el az életben és emiatt előfordul, hogy elsiklanak olyan lényeges dolgok felett, amik az emberi kapcsolataikra lennének pozitív hatással.

Állj meg egy pillanatra kérlek! Lassíts egy picit!

Ugye szeretnéd, hogy mikor már mindent elértél, akkor ott álljon melletted valaki, akire a párodként tekinthetsz?

Különben mi értelme is lenne a nagy hajtásnak, ha nem lesz egy értékes kapcsolatod, egy számodra értékes ember akivel mindent megoszthatsz.

Ehhez viszont kommunikálni kell. Sokszor olyankor is, ha az embernek épp nincs kedve, fáradt, vagy megbántották, esetleg Ő bántott meg valakit.

Ez az Életed, amit egyszer élhetsz! Sose félj megtenni egy lépést a másik felé, mert mindez csak a Te emberi értékeidet mutatja, ami által több leszel!

Hiányzik? Mondd el! Szereted? Mondd el! Haragszol rá? Mondd el neki! Szúrd le érte! De felnőtt ember vagy, hát kommunikálj!

Merj beszélni! Nyílj meg! Te legyél más! Legyél az, aki nem fél! Aki tesz azért, hogy hosszú távú, jól működő kapcsolata legyen.

A lényege mindennek az, hogy történjék bármi is Veletek egy kapcsolatban, higgyétek el, hogy nincs olyan amit két intelligens, érett felnőtt ember ne tudna egymással megbeszélni.

Ha boldog akarsz lenni az életben, akkor minden ezen múlik.

Hogyan segíthetek Neked?

Módszerem segítségével feltárom, hogy kinél milyen területen van elakadás, blokk, mert bizony sok esetben a kommunikáció vagy tisztánlátás életterületén is. Ilyenkor nem is sejted, hogy esetleg máshogy értelmezik sokan a szavaidat vagy épp félreértenek, mert sajnos Te sem tudod, hogy itt elakadás van. Viszont lehet, hogy tapasztalod, hogy a kapcsolataid számodra nem kielégítően működnek, így érdemes utánajárni Nálad hol található blokk, hogy azt megszüntetve a hátralévő életed minden szempontból csak egyre jobban és gördülékenyen működjön.

Hölgyek és Párok részére mind a személyes, mind pedig a telefonos konzultációt ajánlom, Férfiak esetében pedig lehetőség van a már jól bevált módszer, a telefonon történő kezelés választására is hiszen így sokkal könnyebben megnyílnak és bármely problémájukról oldottan tudnak beszélni. A módszer ugyanolyan hatékony mint személyesen. Természetesen az előzetes egyeztetés alkalmával eldöntjük, hogy kinek mi lenne a leghatékonyabb.

Lehetsz az ország bármely pontján, s akár ülhetsz otthon a kedvenc foteledben, miközben elemzésem segítségével rávilágítok az életed azon területeire, amit pozitív irányba lenne érdemes befolyásolni, hogy Rád találjon a boldogság.

Természetesen a telefonos kezelés bárki más számára is elérhető.

Minden esetben én hívom a kedves Vendéget!

Várom sok szeretettel a jelentkezéseteket, ha megérett a gondolat Benned vagy Bennetek a változtatásra.

Tudd, hogy jó helyen jársz! A megoldás karnyújtásnyira van Tőled.

Az Önismereti térkép segít megismerni Önmagad, szembesít a hiányos életterületeiddel és megmutatja azt is, hogy mi az amiben nagyon jó vagy, amire építhetsz!
Ha örömteli és kiegyensúlyozott életre vágysz, fektess energiát magadba és meglátod, hogy az emberi kapcsolataid is pozitív fordulatot vesznek.

Azt is látni fogod, hogy mi a konkrét, valódi oka annak, hogy valami nem megfelelően működik köztetek és rávilágít arra, hogy mit is kell tenned ahhoz, hogy mindezek megszűnjenek.

Konkrétan megmutatja mindkettőtök személyiségét, adottságait, hiányosságait, erősségeit illetve blokkjait, valamint megoldást kínál a problémák felszámolására.

Egyben megoldókulcsot ad a társadhoz, hogy láthasd mire is vágyik, mire is lenne igazán szüksége ahhoz, hogy boldog legyen.

Segítségével képet kapsz arról, hogy az egyes életterületeken hogyan tudtok egymással együttműködni és, hogy kinek hol is van problémája, megoldandó feladata ahhoz, hogy egy harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatban élhessetek.

További témák, melyeket figyelmedbe ajánlok:

Ha szeretnél egy térképet magadhoz és/vagy a párodhoz, sok szeretettel várom a jelentkezésed. 🙂

Amit biztosan garantálni tudok, hogy segítségével mindenképpen jó irányba fog elindulni az életed!

Vedd fel Velem a kapcsolatot és válassz a személyes vagy telefonos konzultáció közül!

Mobilról egy kattintással felhívhatsz:

+36 30 234 65 89

Ha inkább Te hívnál, keress bátran a feltüntetett elérhetőségeim egyikén!