Király Enikő - önismereti és párkapcsolati tanácsadó, selfness trainer

Miben segíthetek?
Selfness Trainerként egyedülálló, személyre szabott elemzésem segítségével, kézzel fogható, konkrét megoldást adok az életed főbb területein lévő problémáid megoldására.

“Empátia, tudás és tapasztalat.”

Miért hozzám fordulj segítségért?

A módszerem, amelyben 10 éve vagyok szakértő, belülről-kifelé építkezik, melynek segítségével Önismeretre, Önbizalomra tehetsz szert, és így könnyebben elindulhatsz egy egészségesebb, boldogabb élet megteremtése felé.

Az én történetem:

Táplálkozási, valamint wellness és fitnesz szakemberként az üzleti életben is jó pár évet eltöltve arra az elhatározásra jutottam, hogy testedzői múltamat és az egészséges étkezés iránti elhivatottságomat összekapcsolva egy saját életmódrendszert hozok létre, mely Queen Selfnessfood márkanév alatt került forgalomba. Ennek keretében házhoz szállítottuk az általam összeállított ételeket. Sportolóknak, fogyni vágyóknak vagy csak egyszerűen a minőségi fogásokat kedvelőknek segítettem a mindennapi egészséges táplálkozásban.

Eközben ráébredtem, hogy a sport, az életmód és táplálkozási tanácsadás mellett, már főként az emberi lélek gyógyításával szeretnék foglalkozni.

Vallom, hogy csakis akkor érhetünk el tartós eredményeket – akár „csak” fogyni szeretnénk, akár vonzóbbak vagy kiegyensúlyozottabbak szeretnénk lenni – ha a változtatást „belül” kezdjük el, vagyis megszabadulunk a blokkjainktól, stressztől és a negatív gondolatoktól, hogy minden energiánkkal a saját fejlődésünket támogathassuk.

Kidolgoztam egy saját módszert amellyel segítek, hogy a hozzám fordulók megszabaduljanak a problémáiktól, elérjék a céljaikat, a testi-lelki harmóniát, egészségesebbé, fittebbé és ezáltal boldogabbá válhassanak.

Arra, hogy ez lehetséges, én magam vagyok a legjobb példa: a saját életutam során bekövetkezett nehézséget, betegséget vagy akár ételallergiát is a Selfness Training segítségével sikerült magam mögött hagynom.

Egészségesen és harmóniában élem az életem, és legfőbb célom lett, hogy másokon is segítsek, hiszen:

Az Én életfeladatom az, hogy segítsek

Talán elsőre furcsán hangzik, de mindannyian valamire születtünk, mindannyiunknak van egy különleges képessége, vagyis életfeladata. Neked is!

Az Én feladatom az, hogy az általam kidolgozott gyakorlatias módszer segítségével és a születésemkor kapott empatikus képességek ötvözetével segítsek az embereknek kiutat találni a problémáikból.

Rávilágítsak arra, hogy hol is tévedhettek el és merre kellene elindulniuk ahhoz, hogy önmagukkal békében, önbizalommal teli, a párkapcsolatban és a munkában is sikeres, boldog, kiegyensúlyozott és egészséges életet élhessenek.

Ahhoz, hogy eddig eljussak, hogy most Neked segítsek, hosszú és fájdalmas megtapasztalásokkal teli utat kellett megtennem.

Fiatal korom ellenére olyan sok nehéz dolgon kellett átmennem amivel rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, hogy mindezek miatt Én is, és mindenki aki ismer, bátran kimondja, hogy a tanácsadás a feladatom.

Mindig is az egyik legfontosabb szempont volt az életemben a hitelesség, amit egyrészt az élettörténetem is messzemenőkig alátámaszt illetve az ilyen irányban folytatott tanulmányaim.

Ne hidd, hogy ezzel szerettem volna foglalkozni. Egész más irányba indult először az életem, de bárhol is éltem és bármit is szerettem volna csinálni, az élet ha kellett, akár tragikus események sorozatával is, de ebbe az irányba terelt.

S, mikor az embernek már elviselhetetlenül fáj valami, akkor egyszer csak megadja magát a sorsnak és hagyja, hogy abba az irányba terelje, amerre mennie kell, ahol a feladatai várnak rá.

Sose ítélj meg senkit külsőségek alapján! Nem tudhatod ki és milyen utat járt be, s vajon mikkel kellett megküzdenie a lelke mélyén.

Örömmel és boldogsággal tölt el, hogy megannyi tapasztalással a hátam mögött, most a segítségedre lehetek. Az a célom, hogy megkönnyítsem az utad és támaszt nyújtsak, amikor arra szükséged van.

Hitet és önbizalmat szeretnék neked adni és egy térképet Önmagadhoz illetve akár a párodhoz vagy bárki máshoz aki számodra fontos hogy sose tévedj-tévedjetek el.

Szeretném megköszönni minden embernek, aki az életem része volt, a sok szép és fájdalmas pillanatot is egyaránt! A nehéz, fájdalmas és negatív tapasztalatokért is hálás vagyok, mert általuk lehetek ma az, aki vagyok, és csinálhatom azt, amit a legjobban szeretek. Mert a legnehezebb pillanatok vezettek el az életfeladatomhoz, s ez nélkülük nem sikerülhetett volna.

Sok szeretettel várom a jelentkezésed.

Segítek, hogy a jelenlegi élethelyzetedben lévő problémádra megtaláld a megoldást, és egészséges legyél kívül és belül.

További témák, melyeket figyelmedbe ajánlok:

Vedd fel Velem a kapcsolatot és válassz a személyes vagy telefonos konzultáció közül!

Mobilról egy kattintással felhívhatsz:

+36 30 234 65 89

Ha inkább Te hívnál, keress bátran a feltüntetett elérhetőségeim egyikén!


 

 

Végzettségeim:
Önismereti és Kapcsolat-dinamikai Tréner
Párterapeuta
Táplálkozási- és
életmód-tanácsadó
Testépítés-Fitness
oktató
Wellness és
Spa Manager
Vendéglátóipari
közgazdász