Férfiaknak

Ha igazi sikerekre vágysz…

“Empátia, segíteni akarás, tudás és tapasztalat.”

Te, kedves Uram, ki most a soraimat olvasod, kérlek vedd teljesen természetesnek, hogy tegeződöm Veled. Tekints Rám úgy, akár a legjobb barátodra, aki minden körülmények között a legjobbat szeretné számodra, hiszen a feladatom, hogy megoldást kínáljak Neked, bármi is nyomja most éppen a lelked.

Az első és legfontosabb dolog, hogy tedd fel most magadnak azt a kérdést, hogy “Hogy vagyok most?”

“Hogy érzem magam most?” és kérlek a válasszal lègy magadhoz kíméletlenül őszinte.

Ha pozitív változást szeretnél, akkor ez az ami a megoldáshoz fog vezetni….

Lássuk, mi is lehet az, ami most foglalkoztat Téged vagy amiben csak úgy egyszerűen benne vagy és nem is tudod mit kellene tenned…nem is tudod egyáltalán mersz-e lépni, akarsz-e lépni, csak azt érzed, hogy ott legbelül valami nincsen rendben és nem vagy maradéktalanul boldog:

– Vajon Te már megtaláltad Önmagad? Azt a feladatot, munkát végzed, amiben kiteljesedsz, ami örömet okoz, amit bármikor szívvel-lélekkel csinálsz, s amiből előteremtesz mindent, amire csak vágysz?

– Esetleg még keresed az utad? Nem is tudod igazán, hogy ki is vagy Te, mit is szeretnél igazán, mi is az a feladat, amire Te születtél, ami megelégedettséggel töltene el, önbizalmat, sikert, önbecsülést nyújt?

Pedig minden innen indul! Megtalálni Önmagad, hiszen ez szoros összefüggésben van a párkapcsolati problémákkal.

Nős vagy? Családod van? Mégis előfordul, hogy titokban másnál keresed a boldogságot, de válni, kilépni a kapcsolatodból mégsem akarsz vagy mersz? Sokszor Te saját magadat sem érted, hogy miért teszed ezt? Esetleg bűntudatod is van?

Titkon szerelemre, boldogságra vágysz, de amint az élet felkínálja Neked a lehetőséget, megijedsz, elszaladsz, elmenekülsz, s beéred kevesebbel, mint amit megérdemelnél?

Kívül kemény Férfit mutatsz, de belül gyötörnek a kételyek, önbizalomhiány, félelmek, kisebbrendűségi érzés, s mindezt jól elnyomod, eltakargatod és senkivel nem beszélsz róla?

Előfordul, hogy pótcselekvésekbe menekülsz? Alkohol, kábítószer, túledzés, túlevés, bármilyen élvezetek habzsolása, csak azért, hogy pillanatokra jól érezd magad? Ugye tudod, hogy nem ez a megoldás?

Félsz szembenézni Önmagaddal? Félsz kudarcot vallani? Félsz a változásoktól, változtatásoktól? Félsz elengedni? Mindent irányítani és birtokolni szeretnél?

Félsz az őszinte érzelmektől? Attól, hogy egy számodra értékes Nőnek megnyílj és felfedd a sebezhetőséged? Nehezen megy őszintének lenni?

Félsz attól, hogy ha őszintén elmondod az érzéseidet, azzal kiadod Magad és nem tudsz majd irányítani?

Félsz megélni az igaz Szerelmet?

Félsz, hogy végre boldog leszel? Félsz a jótól?

Esetleg úgy érzed túl nagyot csalódtál, talán többször is és már nehezen szavazol bizalmat bárkinek is? Óriási védelmi falakat húztál fel, amin nem engedsz be senkit?

Ha őszinte vagy Önmagadhoz, Te is tudod, hogy csak a boldogságra vágysz, de ahhoz előbb meg kell tanulni szembenézni a félelmeiddel, leépíteni az egót, helyre tenni az önbizalmat és amikor érzésekről van szó, az eszed helyett a szívedre is hallgatni.

Esetleg nem találod a megfelelőt? Jó ideje nincs is kapcsolatod?  Nehezen megy az ismerkedés? Félsz nyitni ? Szinte mindenkiben találsz valami kifogásolni valót, mintha nem is létezne az, akire vágysz?

Ennek oka nagyon mélyen keresendő és sokszor igen összetett, aminek megoldásában segítek Neked!

Legyen bármilyen jellegű a problémád amivel most küzdesz, egyedülálló módszerem és elemzésem segítségével megmutatom a megoldást!

Ehhez még csak ki sem kell mozdulnod sehova, hiszen ülhetsz akár az otthoni kényelmes foteledben vagy az irodában, lehetsz éppen egy hosszabb úton vagy bárhol, ami számodra szimpatikus, nyugodt környezet és egyedül vagy.

Csupán egy időpontot kell egyeztetnünk és a megbeszélt időpontban én hívlak, kezemben az elemzéseddel ami kizárólag személyre szabottan Neked készül, ami alapján minden felmerülő problémádat orvosolni tudom!

S, ami talán az egyik legfontosabb, hogy teljes diszkréció és titoktartási kötelezettséggel dolgozom, így bátran és nyugodtan lepakolhatsz bármilyen terhet a vállaidról.

A célom, hogy megkönnyebbülj a lelki tehertől, megnyugodj, konkrét megoldást kapj a kezedbe, hogy ismét örömteli, boldog és kiegyensúlyozott Férfi lehess!

Az Én életfeladatom, hogy segítsek!

Sok szeretettel várom a jelentkezésed.

További témák, melyeket figyelmedbe ajánlok:

Vedd fel Velem a kapcsolatot és válassz a személyes vagy telefonos konzultáció közül!

Mobilról egy kattintással felhívhatsz:

+36 30 234 65 89

Ha inkább Te hívnál, keress bátran a feltüntetett elérhetőségeim egyikén!


 

 

Bizonytalanság
 
Tanácsadás
 
Siker a munkában
 
Életmódbeli változtatások
 
Boldogság