Életválság


kiraly-eniko-1500x1000-eletvalsag-lekuzdese

Elakadtál az életben? Iránymutatást keresel? Úgy érzed az önbizalmad is erősítésre szorulna? Félelmek, aggodalmak gyötörnek, hogy vajon jó úton jársz e vagy egyáltalán képes vagy e megtalálni? De az is lehet, hogy fogalmad sincsen mit is szeretnél, mi az ami igazán örömet okozna? Esetleg egyedül érzed Magad, mert nem tudod kihez is fordulj…ki az aki segíteni Neked abban, hogy mi is a Te utad és ki, illetve milyen is a megfelelő társ számodra? Segítek! Egyedi módszerem, a megoldást hozta el Neked!

Ugye szeretnéd megtalálni:

– Az Igaz társat

– A munkát, amit örömmel végzel

– Az életfeladatod

– Az örömöket az életedben

– Az egyensúlyt a mindennapokban

Ugye szeretnél:

– Egészséges

– Kiegyensúlyozott

– Elégedett

– Sikeres és boldog lenni
Itt az idő, hogy belekezdjünk az új életed alapköveinek lerakásába.

Tudom, sokszor azt sem látod hogyan kezdjél bele, hogyan is indulj neki, de kérlek vedd most elő a hited, porold le, és vágjunk bele együtt.

Kezdj el dolgozni magadon, ez az első legfontosabb feladat. Ismerd meg Önmagad egy olyan módszer segítségével, ami térképet ad a kezedbe a benned zajló folyamatokról, az emberi kapcsolataidról, a munkádról , az egészségedről, a gondolkodásodról és sok egyéb más életterületedről, pontosan azért, hogy többé ne tévedj el, és végre a megfelelő irányba indulj el, tele önbizalommal.

Eljött az ideje, hogy visszaépítsük az Önmagadba vetett hited…

Vajon hogy állsz az Önbizalommal? Esetleg úgy érzed megbántott valaki? Elvették az Önbizalmad vagy sosem volt elegendő ? Úgy érzed teljesen bezárkóztál és szinte félsz ismerkedni vagy nyitni az új dolgok irányába?

Mondták, éreztették már Veled, hogy nem vagy elég jó?

Soha ne hagyd, hogy más emberek rossz véleménye alapján határozd meg magad. Ehelyett inkább ismerd meg valódi Önmagad az Önismereti térképem segítségével és csak az érzéseidben Bízz. Az érzéseid mindig megmutatják az irányt.

Ha már nagyon fáj… Úgy érzed ennél mélyebben már nem is lehetnél?

Teljesen tanácstalan vagy ( merre is indulj,) hogy is folytatódjon tovább az életed? Céltalanná, talajvesztetté váltál? Mintha már semmi sem érdekelne?
Kezdj új életet! Ne hidd, hogy amiben most vagy,az egy büntetés. Csak azért érzed nehéznek a helyzeted, mert ellenállsz a változásnak. S, ha a szelíd, gyenge figyelmeztetőjelek Neked már nem elegendőek ahhoz, hogy kilépj egy rosszul működő helyzetből, akkor az élet egyre drasztikusabb formában, de biztosan megoldja, hogy elengedd a görcsös ragaszkodásodat mindahhoz, ami már nem szolgálja a fejlődésed.
Ilyenkor érezzük, hogy minden összeomlott, kihúzták alólunk a talajt. Pedig az igazi csodákkal teli életed csak most kezdődik el. Bízz a sorsban és legfőképpen önmagadban.
Hidd el, hogy minden változás a javadat szolgálja. Minden változás érted történik, hiszen az életed ezzel akarja megmutatni számodra, hogy sokkal többet érdemelsz, hogy igenis lehetsz boldog és élhetsz teljesebb életet.

De ha rajtad múlna, ez talán sosem következne be, mert félelmeid, önbizalomhiányod megakadályoznának a tovább lépésben. Meglátod egy napon hálás leszel azért, hogy minden összeomlott körülötted.
Minél nagyobb a fájdalom és pofon, annál nagyobb érték lesz számodra a bőség és a béke.
Minél magányosabbnak érzed magad, annál nagyobb érték lesz a szerelem.

Szeretnél változtatni, mégsem érted igazán, hogy mi is az oka annak, hogy nem megy?

Talán bele is fogsz és elindulsz, mégsem úgy sülnek el a dolgaid, ahogy szeretnéd? Keresed magadban a hibát, marcangolod Önmagad? Elhiszed mások Rólad alkotott negatív véleményét? Önbizalomhiány akadályoz a kiteljesedésben? Komoly mélypontokat élsz át és más kívánságod sincs, csak, hogy végre rátalálj a megoldásra, a helyes útra? Nehezen megy a pozitív gondolkodás? Hite vesztettnek érzed Magad?

Vajon beszélsz Te erről valakivel? Vagy hurcolod magadban a terhét és betegíted magad vele? Az örömök szinte elvesztek az életedből? A munkád sem szereted igazán? Nem találtál rá az életfeladatodra, ami boldoggá tenne?

Ne félj a változástól, hisz megannyi csoda vár Rád, ha szembe mersz nézni a félelmeiddel. Képes vagy rá. Nem vagy egyedül.
Ha úgy érzed a megoldást választod a problémák és kifogások helyett, akkor megfogom a kezed és segítek Neked…

Lelki fájdalmaid vannak? Kedves Uraim! Bizony Nektek is lehet! Sőt…Kell is!

A változás mindig fájdalmas, hisz oly erősen ragaszkodunk a múlthoz. Akkor is ha már csak szenvedést okoz. Félünk az ismeretlentől. De aki nem hajlandó az elengedésre, arra nagyon sok fájdalom vár még. A legfontosabb, hogy megéld az érzelmeidet, megéld a bánatodat. Ha kell sírj, ha kell kiabálj, csak add ki magadból. A könny, a lélek vére. Engedd, hogy kivérezzen a lelked. A gyógyulás csak ezután következhet. Kedves Uraim! Igen, Nektek is lehet olykor sírni! Ne feledd, hogy a legerősebb és legérettebb ember az, aki meg meri mutatni a gyengeségeit is olykor. Van, hogy muszáj kiengedned ami belülről feszít. Ha másképp nem megy, hát tedd meg ott ahol senki sem lát. Hidd el, hogy ami most fáj, csupán azért kaptad, hogy tanulj belőle. Hát tedd meg és utána engedd el! Az igazi csodák csak ezután következnek.

Bizony, olykor az élet le kell, hogy rántson a mélybe, hogy utána igazán boldogan szárnyalhass!

Az légy, aki vagy!

Hidd el, nem kell mindig erősnek mutatni magad, amikor már lépni sincs erőd. Szabad elfáradni a küzdelemben és kimerülten földre rogyni.
Szabad félni, rettegni és láttatni, ha valami fáj. Ilyenkor nincs értelme boldogságot színlelni.
Szabad hibázni és bevallani, ha rosszul döntöttél. Ettől nem kevesebb leszel, hanem naggyá válsz. Szabad megmutatni, hogy fáj, hogy sebezhető vagy, és összetört a lelked.
A legfontosabb dolog, hogy minden helyzetben Önmagad légy!
Nem az álarcaid tesznek egyedivé, hanem az, ha vállalod esendőséged és életed minden pillanatában meg mered mutatni érzéseid, gondolataid.
Ha így teszel, magadhoz vonzod azokat, akik szintén Önmaguk, és Téged is azért szeretnek majd, aki valójában vagy.
Ne azt mutasd, hogy minden tökéletes, hanem, hogy van erőd és hited kimászni a legnagyobb gödörből is.

Kérlek Bízz Magadban! Gyerünk, állj fel és tedd meg az első lépést. S, ha nem tudod merre is indulj, mert oly zavaros minden… ha még saját magad sem ismered igazán… ha nem is tudod mire is vágysz valójában, akkor a megoldás számodra az Önismereti térkép, mellyel konkrét válaszokat adok a kezedbe az életed minden területével kapcsolatban.

A most mindig a legkedvezőbb pillanat!
Vágj bele… indulj el most és nagyon boldog leszel…

Én hiszek Benned…

Ne várd a sült galambot, kérlek!!! Nem létezik!
Ne várd azt sem, hogy valaki más majd megoldja helyetted. Hidd el, hogy amit nem Te oldasz meg, azt még egyszer duplán visszaadja az élet, s akkor még nehezebb lesz megoldani.
Ne görgesd Magad előtt azt, ami megoldásra vár.
Te Magad mindent meg tudsz oldani egyedül is, de ehhez az első és legfontosabb, hogy megismerd Önmagad.

Az legfontosabb, hogy tudd azt, hogy mit is szeretnél elérni.

Célok nélkül lehetetlen küldetésbe kezdenél.

Az első lépés az Önismeret. Enélkül az is előfordulhat, hogy rosszul méred fel a helyzeted, a képességeidet és ezek vezetnek oda, hogy végül nem sikerül véghez vinned a terveidet, s kudarcba fullad minden, amit elterveztél.

Sokszor az is előfordul, hogy nem is tudod mi is az, ami igazán boldoggá tenne.

Talán azt érezheted, hogy Neked már úgy is mindegy.

De ez nem igaz!

Te is megérdemelsz az élettől minden jót, bármikor kezdhetsz új életet.

S erre a legjobb alkalom most van.

Az Önismereti térkép segít Neked abban, hogy megismerd Önmagad, helyesen mérd fel a céljaidat, rájöjj arra, hogy igazán mire is vágysz, mi az, ami boldoggá tesz, hogyan teheted harmonikussá az emberi kapcsolataidat, mitől fogja érezni a párod, hogy igazán szereted, megfelelően kommunikálsz-e, jól kezeled-e a változásokat, tudsz-e elengedni, csak, hogy néhány területet említsek a sok közül.

Megmutatja hol, milyen életterületeden vannak blokkjaid, amik akadályozhatnak a céljaid elérésében, illetve arra is fény derül, hogy milyen adottságokkal rendelkezel, melyekre építve sikeres életed lehet.

A módszerem konkrét megoldásokat ad a kezedbe, hogy az idei évben végre minden álmod valóra váljon.
Várlak sok szeretettel!

További témák, melyeket figyelmedbe ajánlok:

Vedd fel Velem a kapcsolatot és válassz a személyes vagy telefonos konzultáció közül!

Mobilról egy kattintással felhívhatsz:

+36 30 234 65 89

 

Ha inkább Te hívnál, keress bátran a feltüntetett elérhetőségeim egyikén!